Harta site-ului
Ajutor
Discipola gimnaziului din Corjova învingătoare a Concursului republican de desene
Discipola gimnaziului din Corjova învingătoare a Concursului republican de desene

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a desemnat învingătorii concursului de creație „Securitatea electrică în viziunea copiilor”, ediția a II-a, care s-a desfășurat pe parcursul lunii noiembrie 2023.
În acest an au participat un număr record de participanți: 4072 de elevi ai claselor a V-XII-a din instituțiile de învățământ din toată ţara care au prezentat lucrări de desen și pictură şi au fost dedicate măsurilor de securitate electrică.
Din raionul Dubăsari au participat elevi din 11 instituţii de învăţământ însă doar eleva Gonța Ana-Maria din Gimnaziul "CONSTANTIN SUCITU", Corjova a ocupat locul I la nivel republican, fapt pentru care o felicităm. Premiul pentru locul ocupat este o tabletă şi urmează să-i fie înmânat pe parcursul acestei luni.
Pentru efortul depus, ANRE a decis să premieze un număr mai mare de participanți din toată republica și în perioada următoare, 200 de elevi vor primi maiouri, iar circa 2500 de participanți vor primi carnete personalizate.
Aduc mulțumiri tuturor participanților, profesorilor și părinților care au susținut implicarea elevilor la concurs şi care au încercat să redea prin desene regulile de securitate electrică.

Dumitru BOLGARI, metodist, Direcţia Învăţământ General
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Discipola gimnaziului din Corjova învingătoare a Concursului republican de desene - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta